SAVJETI ZA MLADENCE

MALO ILI VELIKO VJENČANJE

Nakon romantične prosidbe, dolazi na red i razgovor o vjenčanju. Prvo pitanje je „Koliko ljudi ćemo pozvati?“ Odgovor na to pitanje je i početak od kuda krenuti, tj. koliki restoran Vam treba.

Mnogo je mladenaca koji u toj prilici slušaju roditelje, jer budući da je velika porodica ne bi bilo u redu da se ne pozovu svi ili opet nemate veliku porodicu pa roditelji misle da nema potrebe zvati previše prijatelja i da Vam je malo vjenčanje sasvim dovoljno.

S obzirom da u većini slučajeva roditelji pokrivaju najveći dio troškova, mladenci se najčešće slože s njihovim prijedlogom.

Najvažnije u organizaciji vjenčanja je da Vi, mladenci, budete sretni i zadovoljni i da organizirate sve onako kako Vi želite, jer to je ipak Vaš dan vjenčanja.

Prednost vjenčanja s malim brojem gostiju je ta što se možete taj dan posvetiti svakom gostu. Možete organizirati vjenčanje u nekom restoranu, motelu ili maloj terasi nekog hotela.

U tom slučaju je kod malog broja gostiju i puno jednostavnije organizirati prijevoz i noćenje za goste ako vjenčanje nije u istom mjestu gdje živite. 

više
Objavljeno
09/30/2014 11:36
Author:
Studio 111
Created by Studio 111 Tešanj