USLUGE

FOTO VIDEO STUDIO 111 SVOJE USLUGE NUDI VEC OD 1989 GODINE. TOKOM GODINA USAVRSAVALI SMO USLUGE ISTOVREMENO U FOTOGRAFIJI I VIDEU.

Vršimo slijedeće usluge:

Foto i video snimanja

Foto i video snimanja naša je osnovna djelatnost. Studio 111 zapošljava i sarađuje s nizom profesionalnih fotografa i video snimatelja, montera foto i video materijala, stučnjaka za rasvjetu i drugog osoblja što je zalog kvaliteti obavljenog posla.

Izrada fotografija za 30 min

Fotografije izrađujemo za 30 minuta, vrhunskom tehnologijom, na najkvalitetnijem foto papiru.

Izrada fotografija za dokumente

Fotografije za sve vrste dokumenata rade se najkvalitetnijom metodom imajući za cilj zadovoljstvo krajnjeg kupca. U samo 5 min gotove su fotografije na fotopapiru koji garantira postojanost fotografije. Pošto su fotografije digitalne, na Vaš zahtjev možemo Vam ih spremiti na CD, za naknadno korištenje.

Razvijanje dia-pozitiva

Bez obzir na razvoj i napredak novih tehnologija i sve veću osjetljivost i rezoluciju digitalnih fotoaparata, dia-pozitiv je i dalje omiljeni medij profesionalaca.

Fotografije s dia-pozitiva

Izrađujemo fotografije iz vaših dia-pozitiva bez obzira dali su u roli ili u ramicama. Po želji fotografije mogu biti pohranjene na neki digitalni medij.

Profesionalna studijska snimanja

Profesionalna studijska snimajna postoje praktički koliko i sama fotografija. Otići s obitelji jednom godišnje u studio na fotografiranje je lijep običaj velikog broja naših stranki, koji nas uvijek raduje.

Montaža i obrada fotografija

Naše bake i djedovi nisu imali fotopapire otporne na atmosferilije i cijeli niz valjskih utjecaja. Ako nisu zaista sa ogromnom pažnjom pohranjivane, prirodno je da zub vremena učini svoje, no to ne znaći da je sve otišlo u nepovrat. U studiu Anigo rekonstruiramo Vaše uništene fotografije ili one koje su nove i očuvane, ali ih želite obogatiti i izmjeniti, montiramo i obrađujemo po Vašoj želji. Fotografije s digitalnih medija (CD, USB memory key, SmartMedia,CompactFlash, MemoryStick (duo - pro), xD, SD, MMC, ZIP, inteligent stick, floppy, e-mail..) Na Vama je da medij donesete (ili čak ni to, mozete poslati e-mailom primjerice) i mi ćemo Vam izraditi fotografiju. Moguće su neobične situacije kao npr. izvlačenje fotografije sa VHS kasete ili DVD-a (pri čemu naravno treba računati na nešto lošiju kvalitetu).

Objavljeno
09/30/2014 11:36
Author:
Studio 111
Created by Studio 111 Tešanj