SALON VJENČANICA

Zadovoljstvo nam je upoznati Vas da samo proširili svoju djelatnost te sada, pored profesionalnog pristupa fotografisanju i snimanju svadbi, nudimo i poseban izbor vjenčanica, svečanih haljina i veliki izbor nesvakidašnjih i kreativnih pozivnica za vjenčanja.

Ideju elegancije zadržali smo  i kada smo stvarali naš izložbeni prostor kako bismo svojim mladenkama pružili ugodnu i opuštenu atmosferu koju upotpunjuje i pristupačno osoblje. 

U saradnji s našim partnerima želimo Vam omogućiti čaroliju nezaboravnog trenutka te pobuditi osjećaj romantike koji će Vas pratiti sve do dana Vašeg vjenčanja i svakog svečanog trenutka u Vašem životu. 

Pozivamo Vas da dođete i da se uvjerite, a uz ljubaznu asistenciju našeg osoblja pomoći ćemo Vam da napravite pravi izbor za sve prilike.

Dođite i pogledajte kataloge koje imamo na raspolaganju za Vas, potražite savjet, podijelite svoju ideju sa nama, a mi ćemo učinite sve da Vam pružimo usugu kojom ćete biti zadovoljni.

 


Više informacija direktno u salonu koji se nalazi pored magistralnog puta, Doboj-Teslić, mjesto Jelah ili putem našeg broja telefona +387(0)61162375.

Posjetite našu facebook stranicu

Objavljeno
09/30/2014 11:36
Author:
Studio 111
Created by Studio 111 Tešanj