logo

Small group personal training

SG – SMALL GROUP PERSONAL TRAINING

Small Group Personal Training je trening koji je formiran od malih grupa tako je je dovoljno velika da bude zabavna i ujedno dovoljno mala da bude efikasna. Drugim riječima SG PERSONAL TRAINING je trening koji se radi u malim grupama od 3-6 klijenata uz prisustvo jednog ili dva trenera.

Svaki klijent je integriran u rad grupe, a istovremeno svaki klijent ima svoj individualni pristup od strane trenera, te svaki klijent ima tačno određeni plan prehrane i svačiji se trening individualizira u sklopu grupe. Testiranje, mjerenje, praćenje napretka se sa svima pojedinačno radi svake četiri sedmice.

Pronaći pravi trening program može biti pravi izazov i zbog toga je personalni trening pravi izbor! U nastavku teksta možete pročitati 10 razloga zbog kojih se trebate upisati na SG program:

  1. Više pažnje – Dok grupni treninzi imaju mnogo drugih koristi, personalni trening ipak omogućava trenerima da više pažnje posvete Vama i Vašem vježbanju.
  2. Prihvatljiva cijena – SG Personalni trening je pravi omjer cijene i kvaliteta.
  3. Raznolikost – Personalni trener će prateći Vaš razvoj redovno mijenjati vježbe kako biste postigli željene rezultate što prije!
  4. Grupni rad – Kroz Small Group Personalni Trening lakše ćete napredovati i zabaviti se jer se radi u grupi.
  5. Motivacija – Kada trenirate zajedno u grupi imat ćete dodatnu motivaciju za treniranje!
  6. Podrška – Lakše ćete savladati vježbe i dostići Vaš maksimum kroz podršku trenera i Vaše trening grupe.
  7. Fokus – Kod personalnih treninga Vaša pažnja će biti maksimalno posvećena treningu i trenerima te ćete tako lakše ostvariti Vaše fitnes ciljeve.
  8. Zabava – Kako svi znamo treniranje sa prijateljima može da bude mnogo zabavno!
  9. Istrajnost – Istraživanja su pokazala da rad u grupi motiviše dodatno da se istraje do kraja! Veoma je manja šansa za odustajanje jer radite kao ekipa, kao tim!
  10. Rezultati – Kada se držite trenerovih uputa i pravilnog programa vježbanaj rezultati će sigurno doći!

LIKE US ON FACEBOOK


This will close in 10 seconds